Фолк певицата Андреа, която в последните месеци бе обект на нападки, поради честите обработки на снимки с програмата фотошоп, отново бе хваната в издънка от потребителите в мрежата. 

На последния кадър, който блондинката публикува в Инстаграм и липсва... ухото, а един от пръстите на ръката и е триизмерен в сравнение с останалите. 

Това забелязаха зорките погледи на последователите и, които не си замълчаха и споделиха за фотошоп недоразуменията като оставиха свои коментари. 

"Нещо ти се е подул пръста", "Ухпало я е нещо, много са прегладнели комарите там", "Къде ти е ухото", "Този пръст много дебел бе в сравнение с другите" - са само част от коментарите към фотоса, заснет в турския курорт Бодрум, където певицата в момента е на почивка. 

Друга потребителка, пък не пропусна да попита бившата на Кобрата какво ще и стане, ако поне веднъж се усмихне на снимка. 

Разбира се, има и много положителни коментари и комплименти, а въпросния кадър се радва на близо 7 хил. лайка. 

След като дълго време Андреа търпеше критики, относно тялото си и излишните килограми, тя се взе в ръце и започна да следва хранителен режим, съчетан с тренировки в залата. 

Резултатите бяха на лице и изпълнителката значително намали корекциите на снимките, които качва в мрежата. Какво обаче я е провокирало отново да прибегне към фотошопа, не е ясно.