Фолк дивата Андреа върна "жеста" на телевизионните водещи Рачков и Зуека, след гаврата с нея в шоуто "Като две капки вода".

Скандалът, в който бе замесено името на певицата, се заформи покрай факта, че голяма част от снимките в профила й преминават корекции с фотошоп. 

Рачков и Зуека показаха макети на големи и малки дупета на известни дами, сред които това на Ким Кардашиян и Гери-Никол. За финал те не пропуснаха да споменат и задните части на Андреа, които бяха най-малки. "Те изглеждат така след фотошоп", заяви Рачков, с което предизвика бурен смях в залата.

Очаквано, преди часове, бившата половинка на Кобрата написа дълъг статус в личния си профил, свързан с "шегата". Ето какво написа Андреа:

"Искам да благодаря на Димитър Рачков, когото винаги съм харесвала и съм се възхищавала на таланта му! Както и на Зуека, с когото израстнах по времето на “Каналето”, което обожавах , също и неговата игра в него. Цялото ми семейство винаги се е забавлявало на актьорската ви игра ! Но най-вече благодаря на г-н Халваджиян, който за пореден път успя да направи една великолепно забавна шега ! Разбира се на мой гръб, но това по-скоро ще приема за комплимент отколкото за обида. След като вдигането на рейтинг на нечий гръб е задължително в шоубизнеса. Мисля, че съм горда, че избрахте моя ! Поздрави и целувки !" 

Към дългото писание, изпълнителката добави и поредица от снимки, на които е в компанията на Димитър Рачков.

Последваха и няколко сторита в Инстаграм, от които става ясно, че Андреа ще присъства на боксовия мач Кубрат Пулев и Джошуа.