Започнаха снимките на „Непобедимите 4” в София, където се намират и актьорът Анди Гарсия и рапърът 50 cent. Гарсия ще се превъплъти в ролята на опитен агент заради филма.

Актьорът е участвал в “Кръстникът 3” и “Бандата на Оушън” и е ново попълнение на поредицата.Той пристигна в България заедно с рапъра Къртис Джаксън, известен като 50 Cent. Неговата роля все още е неясна и се пази в тайна, като той също за първи път ще бъде част от филма.

Невероятната Меган Фокс ще изиграе главната женска роля в четвъртата част на поредицата, а най-вероятно тук вече е и азиатският актьор Ико Улавис, на който ролята е ключова, защото ще изиграе злодея.

Негови врагове са опитните наемници Барни Рос и Лий Кристмас, а в техните роли влизат Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм, като те бяха първите от актьорския състав, които пристигнаха в София.

Сюжетът на лентата не е ясен, но според последното видео, което Силвестър Сталоун публикува в Инстаграм, загатна че най-вероятно ще загине, а щафетата ще предаде на колегата си Джейсън Стейтъм.