Над 1000 души от цяла България присъстваха на грандиозното откриване на клуб W Garden в Пловдив! Напълно обновеният клуб се намира в най-големия парти комплекс в България „5 POINTS” (бул. „Санкт Петербург”).

W Garden посрещна посетителите си с изцяло нова визия, а кулминацията на вечерта бе американският диджей Санди Ривера, който се качи на диджейския пулт. Легендарният диджей показа какво означава истинско парти и успя да поддържа градуса на купона до сутринта.

Разбира се, не пропусна да зарадва и посетители на клуба с най-известното си парче  „Finally“, хитът, който разби всички музикални класации в Европа.

Изненадите изобщо не са свършили дотук! Голямото OPEN PARTY продължава и тази вечер, когато специален  гост на W Garden ще бъде Диджей Маскота.

Mирослав Петков a.k.a Mascota, отличен с приз най-добър диджей в България, обещава да взриви Пловдив с уникално парти.  Музиката му е емблематична, а самият той служи за пример на всички диджеи в страната.

Припомяме, че освен обновеният W Garden, парти зоната „5 POINTS” ще събере на едно място и новия клуб „BUSHIDO”, „ONYX”,  един от най-популярните ресторанти в града и огромна зала за ивенти „OLYMPIA”.

Първият по рода си мегакомплекс 5 POINTS събира на едно място нощните самураи на ПловдивBUSHIDO, W GARDEN, ONYX – Големият парти шлем под тепетата