Представете си как излизате вечер с приятели , хапвате в ресторант , правите няколко крачки и се озовавате в любимия си клуб, където на сцената е любимият ви изпълнител,  след полунощ  продължавате в дискотеката, където ви очакват звездите на Пайнер и накрая правите Голям шлем, като завършвате нощта в един от хитовите барове под тепетата.  Представете си, че за да посетите всички тези места не е необходимо да обикаляте целият град с такси, а разстоянията между различните парти локации  е не повече от 20 крачки. Представете си, че за да влезете в тази фън зона плащате вход само веднъж. 

Всъщност най- смелите ви мечти ще се реализират съвсем скоро , когато в Пловдив ще бъде открит най-големият парти комплекс в България , наречен от създателите си „5 POINTS”.  Той ще събере на площ  от 2 000 квадрата новия W Garden,  новия  клуб „BUSHIDO”, „ONYX”,  един от най- популярните ресторанти в града и огромна зала за ивенти „OLIMPIA”. Всички те са разположени  на бул. „Санкт Петербург”, до магазин Технополис.

В момента там върви ударно строителство, а първи врати ще отвори любимият на всички клуб W Garden.  Стилен и модерен интериор, водни каскади, впечатляващи визуални и светлинни ефекти и шоу програма ще бъдат само част от изненадите, които готви клубът.

Грандиозното откриване ще бъде на 12 и 13 април (петък и събота) с ударно двудневно парти!

На 12 април за първи път в Пловдив и на сцената на W Garden ще се качи американският диджей - Санди Ривера. Той е толкова отдавна в играта с хаус музиката и продуцентството, че едва ли е нужно да ви го представяме. Легендарният диджей наистина е един от най-големите, когато става въпрос за електронна музика и е извоювал статуса си най-вече благодарение на хитовете, изковани от творческото обединение Kings of Tomorrow.

Диджей Маскота, пък ще е цяла вечер зад пулта в събота вечер (13 април) и смята да завихри парти атмосферата до степен на зрелищен торнадо купон.

Звезди на БГ музиката, някои от най- известните европейски диджеи и тематични партита са включени в програмата на W Garden за идния сезон.

Скоро след това, с грандиозно откриване врати ще отвори и клуб „BUSHIDO”, където ще гостуват най- популярните имена на поп фолка от България и Балканите. Пътят на нощните самураи може да продължи и в ONYX тъй като там също всяка вечер има изпълнители.

Изкушението за любителите на нощните приключения наистина е огромно. Новите клубове ще посрещнат клиентите не само с дизайнерски интериори , нов саунд  и  невероятен коктейл от музикални стилове, но и ще ги съблазнят с  най- различни промоции, сет менюта и специални комплименти за дами и студенти. 

Входът за най- големия дансинг в България ще важи и за трите клуба и в една нощ клиентът може да се озове на истински концерт, слушайки 3-4 изпълнители срещу символична сума.

Фън зоната разполага със специален паркинг, а в бъдеще се очаква да бъде осигурен и специален транспорт, който ще могат да ползват гостите на клубовете.

През 2018-та парцелът на Сточна гара, където в момента се намират Megami и W Club, бе продаден, а през пролетта там ще започне строежа на нов мол. Сградите, в които в момента се помещават нощните клубове, предстои да бъдат съборени.