Фолк звездата Алисия бе обявена за моден идол на годината по време на връчването на четвъртите по ред лайфстайл награди у нас, които събират най-популярните личности.

"Аз честно казано съм получавала повече модни награди, отколкото музикални" - пошегува се Алисия и сподели, че е много щастлива, тъй като покрай карантината е успяла да сбъдне една своя мечта и влиза в попрището на модата. 

"Надявам се да ми е на късмет и да имем успехи" - завърши певицата, която съвсем скоро пуска своята луксозна спортна линия, която ще включва бюстиета, клинове и екипчета. Проектът е в колаборация съвместно с известната пловдивска дизайнерка Димка Шаламанова.

На светското събитие Алисия се появи облечена в елегантен черен гащеризов и високи лачени обувки, като отново събра поредица от комплименти за стайлинга си. 

Изпълнителката си тръгна с още един приз за "Дует на годината" за съвместното й парче с Борис Солтарийски "Няма упойка".

Наградите „Lifestyle Awards" бяха раздадени вчера в столицата, а дрескодът на събитието беше черно и златно. Водещи на церемонията, пък бяха Ива Атанасова и Илия Георгиев. 

Със статуетки си тръгнаха още певиците Дара, която получи награди за "Хит на годината" и "Музикален идол", Гери-Никол и Дивна, а част от бляскавата вечер станаха и още изпълнители от най-популярните жанрове у нас – поп, рап и поп-фолк, както и популярни личности от риалити формати, лица от тв сериали, актьори, спортисти, модели, блогъри, инфлуенсъри, бизнес предприемачи и още познати лица от родния хайлайф.

Общо 26 бяха номинациите в областта на шоубизнеса, сред тях - Певец и Певица на годината в различните жанрове, Колаборация на годината, Водещ на годината, Светска двойка на годината, Сензация, Сексимвол, Майка и Баща на годината, както и Награда за цялостно творчество.

Общо 13 пък бяха номинациите в областта на бизнеса и социалния живот, сред тях се открояват за Млад предприемач на годината, Естетична клиника на годината, Ресторант на годината, Бизнес и красота, Дама на годината и Адвокат на годината.

Очаквайте продължение на материала, в който ще разберете кои са победителите в отделните категории.