Няколко от популярните дами в България откриха сезона на плажовете и се отдадоха на куп забавления, свързани със слънце и вода. С морски снимки Алисия и Николета Лозанова зарадваха своите последователи в социалните мрежи. 

Фолк певицата избра да посети един от най-красивите гръцки острови Санторини, а плеймейтката реши да подкрепи българския туризъм и се отдаде на почивка в курорта Свети Влас. 

Очаквано и двете дами заложиха на изкусителен летен стайлинг и колоритните кадри за кратко събраха хиляди лайкове и коментари. 

Алисия публикува няколко снимки, заснето на пясъчен плаж на Цикладските острови и промотира бански костюм от собствената си модна линия, която е в колаборация с пловдивската дизайнерка Димка Шаламанова. 

Въпросния бански е от две части, като долнището е с висока талия, а цветовете са типично в стила на Алисия - бяло, нюд и млечно розово. 

На свое стори звездата сподели и няколко клипчета, на които е заедно с приятелки. Плата със свежи плодове, шампанско и разходка с яхта в синьото море са само част от летните забавления на дамите. 

Припомняме, че от понеделник, 15 юни, Гърция отвари за влизане без карантина само границата с България, на 13 юни премиерът Кириакос Мицотакис обяви старта на туристическия сезон с изявление именно от остров Санторини.

Николета Лозанова релаксира в луксозен хотел на родния курорт Свети Влас. Както обикновено, сексапилната пловдивчанка публикува провокативни и секси фотоси, а преди дни пусна и видео, на което се препича чисто гола. 

За своя стайлинг Ни Ло е избрала изцяло бонбонено настроение - розов бански, актуалната за сезона шапка идиотка, изработена от хавлиен плат и със сладурска щампа на прасенце върху колело. 

През изминалия уикенд, плеймейтката представи и новата си козметична серия червила за устни, като отново е заложила на сладки, летни цветове.