Световноизвестната певица Адел продължава да слабее драстично, след като вече смъкна близо 30 килограма. На последната си снимка, която тя сподели в Инстаграм преди броени дни тя е наистина неузнаваема и показва отлична форма. 

На въпросните кадри изпълнителката позира до мъже, облечени като Дядо Коледа и Гринч, а самата тя е заложила на дълга сатенена рокля. Стилният тоалет не стои прилепнало по тялото, но въпреки това промяната в телосложението на звездата е видима. 

Голяма част от последователите й в социалната мрежа побързаха да отбележат, че поради рязкото отслабване чертите на лицето на Адел са променени.

След раздялата с бившия си съпруг Саймън Конеки тази есен, гласовитата блондинка се зае активно да влезе във форма, минавайки на стриктен хранителен режим и редовни тренировки по пилатес.

Адел тренира три пъти седмично и посещава курсове по пилатес. По отношение на храната и напитките, тя консумира зелен чай, кафе без захар, чаша червено вино веднъж седмично и, разбира се, много вода. Храната се основава на плодове и зеленчуци, особено ябълки, боровинки, целина, рукола, а като подправки използва само магданоз и куркума. Певицата комбинира сьомга, пуешко месо, варена елда, ядки, а черен шоколад с висок процент какао яде три пъти седмично.