Абитуриентите на 2021 година определено знаят как да бият на очи и стават все по-креативни, за да поканят своите класни ръководители на бала. 

Почти във всяко учебно заведение в Пловдив кънти въпросът “Ще дойдете ли с нас на бала?", а усмивки, възторг и горещи прегръдки съпътстват изненадите. 

Нестандартни покани за бала отправиха зрелостниците на ПГАСГ,,Арх.Камен Петков” както към настоящата, така и към бившата си класна, за да отпразнуват заедно завършването. 

Те заложиха на изтънчен вкус и прецизност, защото според тях именно това заслужават инж. Антония Костовска и г-жа Валентина Малеволти.

12 В се определят като изключително неподправен, широкоскроен, безграничен, нетърпелив, избухлив, див и щастлив, но най-вече ИСТИНСКИ клас!

Своята бивша класна ръководителка те изненадаха с голям букет от рози, който поднесоха пред дома и, а за настоящата класна организираха незабравим сюрприз на Гребната база. 

Мостът на влюбените бе ограсен от шумно преброяване от 1 до 12, а огромен плакат, балони и димки също бяха част от изненадата. 

Не по-малко оригинални бяха и 12 Д клас от Френска езикова гимназия ,, Антоан дьо Сент-Екзюпери”, които избраха училищния двор, за да може всички ученици да станат свидетели на страхотната изненада, която бяха подготвили за г-н Атанас Пирянков.

Облечени в еднакви тениски, на които е изписано "Ще дойдете ли с нас на бала?", те отправиха своята покана към любимия класен. 

Той не пропусна да се пошегува с бъдещите абитуриенти, но след това на драго сърце прие поканата за големия ден. Клаксони огласиха школото, а цветни облаци изпълниха училищния двор. 

Балове 2021 наближават с пълна пара, а най-интересното тепърва предстои!