Плеймейтка от Пловдив лъсна в популярна секс платформа. Интригуващи за мъжката аудитория видеа блондинката публикува в only fans, а думата “срам” замества с “гордост”.

Габриела Христова бе сред миналогодишните претендентки за титлата Мис Плеймейт, като стана трета подгласничка. Родом тя е от Пловдив, но от години живее и работи в Австрия.

Ежедневно, пловдивчанката публикува разкрепостени снимки в социалните мрежи, а към тях не пропуска да прикача и линк към профила си в секс платформата. 

Тя споделя, че го прави, защото няма притеснения от тялото си и се определя като забавна мацка. Блондинката не вижда нищо лошо в това най-запалените й последователи да могат да видят ексклузивен материал, заплащайки конкретна сума.

Габриела е във Виена от 15 години, където живее заедно със семейството си. Има дъщеря и е щастлива, че дните си под карантина прекарва с нея, защото всеки ден им е забавно. Зад гърба си има деветгодишен брак, а след раздялата е решила, че трябва да “навакса” и да запечата младостта си забавни, скандални и леко неприлични спомени.

"Дъщеря ми е на шест. Все още не усеща сериозността на това, което правя. Няма как да си дам сметка или да предрека бъдещето и да предположа нейните реакции. Но знам, че за всеки има място под слънцето. И тя ще е достатъчно интелигентна, за да разбере думите и действията ми, понеже е отглеждана от мен и прекрасното ми семейство." - гласи част от публикация на плеймейтката. 

До 8-и клас учи в България, след което се премества в Инсбрук, където завършва средното си образование. Като дете мечтаела да бъде художник, после дизайнер на обувки. А сега пред нея в мечтата да учи изкуство в Париж. След 10 години се вижда като артист/фотограф, който обикаля целия свят, пие вино, запознава с нови култури и пише еротични романи. Докато е била по-малка, публичният секс ѝ е фетиш, но най-необичайното място, на което го е правила е в психиатрия във Виена.

Дамата от Пловдив говори български, немски и английски и е категорична, че може да задоволи всеки. 

Един от последните й постове във Фейсбук гласи:

"Срам ме е колко хора съм разочаровала, заради клишето “разкрепостена е, снима се гола = лесна е” 

Срам ме е също, че спрях да ги броя дори.

Срам ме е, че съм достатъчно интелигентна, за да мога да си позволя да слушам сръбско и да се кефя без да претендирам, че знам всеки текст на Queen и че съм заклета Еди-каква-си.

Срам ме е, че излизам от рамките на тъпото общество и дори самата аз не мога да си смогна на съвършенствата.

И също така ме е срам, че думата “срам” замествам с “гордост” - пише пловдивчанката. 

До момента Габриела не е показала дали има или няма мъж до себе си. Тя обаче е категорична, че има много добри приятели, които не са тип “тираджията Гошо”, а са начетени, със собствен бизнес, заемащи позиции на световно ниво, банкери, хотелиери, ресторантьори, счетоводители, доктори, от всякаква националност, изповядващи различни религии и вери, с различна сексуална ориентация и т.н.