Джоди Лий Фокс, 24-годишна, работи като шофьор на автобус във Великобритания и благодарение на работата си, разбиваща стереотипите, тя се превърна в хит в социалните мрежи.

Тя започнала да се занимава с тази работа преди 3 години и казва, че пътниците редовно й казват, че е „красива за работа“.

„Когато мъжете се качат в автобуса, реакциите, които получавам, винаги са едни и същи. Казват ми, че съм твърде красива, тоест, че не са виждали по-красив шофьор на автобус."

Когато започнала да споделя видеоклипове в TikTok, вниманието от фенове станало още по-голямо. В момента обаче нейният акаунт в TikTok е деактивиран.

„Хората редовно ми казват, че съм твърде красива, за да правя това, но получавам и добри отзиви от жени, които редовно ме хвалят за красивата ми коса, нокти или грим“, казва Джоди.

Тя обясни в Yahoo, че преди това е публикувала снимки и видеоклипове, но хората "полудяват", когато тя започва да публикува снимки, докато е била в работна униформа в автобус.

Преди това тази млада британка работеше като болногледач. Въпреки популярността си, тя казва, че не планира да напусне работата си и ще продължи да кара автобуси, докато се пенсионира.