Много скоро няколко очарователни жени, които хората по цял свят познават, ще увеличат семейството си. Вижте кои са 11-те звезди, които ще родят това лято:

Ева Лонгория, 43 години

Ева Лонгория дълго време казваше, че няма да има деца. Но след като се срещна с бъдещия си съпруг, бизнесмена Хосе Антонио Бастън, звездата от „Отчаяни съпруги“ промени начина си на живот. Хосе Бастън беше първият мъж, от когото Ева Лонгория искаше да има бебе. И много скоро 43-годишната звезда ще стане майка за втори път. Хосе Бастън е медиен магнат и бизнес изпълнителен директор, който си е издълбал име в царствата на латиноамериканските медии.

Пипа Мидълтън, 34 години

След множество слухове, по-малката сестра на херцогинята Катрин - Пипа Мидълтън наскоро потвърди новината за бременността си. Така много скоро Пипа и нейният съпруг Джеймс Матюс ще станат щастливи родители.

Кандис Суейнпоъл, 29 години

Известният супермодел на Виктория Сикрет Кандис Суейнпоъл се готви да стане майка за втори път. През 2016 г. тя роди син на модела Херман Николи. Сега звездата отново чака момче. Интересното е, че двойката все още не е женена, въпреки че живеят заедно от 13 години.

Богдана Родич 

Синът на сръбската звезда Цеца Ражнатович - боксьорът Велко Ражнатович очаква дете от годеницата си Богдана Родич. Красавицата вече е в напреднала бременност, а бъдещата баба Цеца публикува снимка на младото семейство и написа "Растем".

Припомняме, че Велко и Богдана вдигнаха пищна сватба с 500 гости през ноември 2019 година, която със сигурност няма да се забрави дълго време. 

Синът на Цеца и Аркан си купи булка за 20 000 евроБогдана бе ослепителна в сватбена рокля, която сръбската звезда облече преди 24 години

Кейт Хъдсън, 39 години

Кейт Хъдсън вече има двама синове, а съвсем скоро в семейството на актрисата ще се появи и момиченце. 

Нюша, на 27 години

Преди няколко седмици за първи път певицата Нюша проговори за бременността си. Заедно със съпруга си Игор Сивов двойката чака първородното си дете. Те обаче споделиха радостта си, едва, когато закръгленият корем на певицата вече не можеше да бъде скрит. Сега красавицата се радва на бременността, но също така продължава да работи.

Анна Хилкевич, 31

Актрисата от сериала "Унивър" Анна Хилкевич и съпруга й Артур Волков очакват второ дете. Полът на все още е неизвестен, но феновете "предположиха", че ще бъде момче, предвид формата на корема й. 

Анна Матисън, 34 години

Наскоро известният актьор Сергей Безруков зарадва феновете с добри новини, като заяви, че съпругата му Анна Матисън отново е на бременна. Заедно двойката вече отглежда дъщеря си Маша. Актьорът има и две незаконни деца от връзка с актрисата Кристина Смирнова.

Анастасия Костенко, 24 години

Прословутата двойка - 24-годишната манекенка Анастасия Костенко и футболистът Дмитрий Тарасов чакат дъщеря, която ще се роди това лято. 

Лера Кудрявцева, 47 години

Дългоочаквано дете ще се появи в семейството на телевизионната водеща Лера Кудрявцева и младия й съпруг - хокеистът Игор Макаров. След многобройни опити, Лера Кудрявцева най-накрая успя да забременее и това лято ще има бебе. Интересното е, че Лера едновременно ще стане майка и баба, тъй като синът й Жан скоро ще стане баща за първи път.

Анна Цуканова-Кот,  28 години

Звездата от сериала „Майор“ Анна Цуканова-Кот скоро ще роди второ дете. Полът на бъдещото бебе все още не е известен.

Хана, 27 години

Съпругата на генералния директор на лейбъла Black Star Inc Павел Курянов също е бременна. Певицата Хана продължава да води светски живот и да се занимава с творчество, въпреки че вече е в последния си триместър.

Превод: Trafficnews.bg