На 7 ноември в Сао Пауло, Бразилия, се проведе финалът на конкурса "Miss BumBum 2017". 14 момичета се състезаваха за титлата "най-хубаво дупе в Бразилия" пред жури от 12 съдии. Победител стана 28-годишната Rosie Oliveira (Роси Оливейра) от щат Амазонас. 


Момичето трябваше да се раздели със съпруга си, който я беше поставил пред дилемата да избира между него и състезанието. Роси отдавна мечтае да участва в конкурса и изборът й не е бил в полза на съпруга й. Победителката ще получи парична награда от 15 000 долара и голям шанс за развитие, оттук насетне.

28-годишната красавица, която бързо стана любимка на публиката, беше коронясана за шампион със своите 100 см от тазобедрената кост и надмина останалите 14 участнички.

Роси, която работи като модел и репортер, шокира организаторите по време на състезанието - като държи флаг на родината си със силно послание отправено към сегашния бразилски президент.

Победителката в конкурса е популярна в страната си като двойник на известната актриса Ева Мендес, което също й донесе много фенове в битката с конкуренцията.

СНИМКИ