На интересно „допълнение” към закуската си се натъкна пловдивчанин вчера. След като решил да залъже глада, младият мъж спрял на баничарница в „Кючук Париж” и си купил две пирожки. Заплатил закуската си, взел я и продължил по пътя си за работа.

Когато решил да хапне се натъкнал на покъртителна гледка. В една от пирожките имало миризливка. Гадината била сготвена и се виждала в горната част на закуската. За щастие младежът я видял и не се е стигнало до консумацията на насекомото.

Спрях да си взема закуска набързо от баничарницата. В едната пирожка имаше миризливка. Не се върнах, защото нямах никакво време и нямаше как да го направя”, допълни пловдивчанинът.

Миризливките са често срещани насекоми, като се забелязват предимно в топлите месеци от пролетта до есента. Името им идва от това, че когато са застрашени отделят течност със специфична неприятна миризма, която се излъчва от т. нар. миризливи жлези.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg