Деца стрелят в Пловдив, снимат се, а после качват клипове от "геройството" в социалните мрежи. За това сигнализира читател на TrafficNews. 

Оказва се, че авторът на клипа е вече попадало в хрониките с абсурдния си начин на живот 14-годишно момиче. Преди 1 година Александра се хвалеше, че шмъкра "бело" и пие в Инстаграм, докато днес нещата са минали на ново ниво със стрелба на посоки в градски условия. 

Забавата на 13-годишна пловдивчанка: Алкохол, „бело" и ИнстаграмМалолетното момиче публикува „геройството" си в социалните мрежи

Стрелецът пък е 16-годишен новоизгряващ изпълнител, опитващ да пробие в рап средите. "Конуса", както е псевдонимът на ученика от Автото, държи пистолет и стреля от високо, вероятно от балкон. Изглежда не се цели в нещо конкретно, а пробва... наслуки, където отиде. Действието се развива в пловдивския квартал "Остромила". 

Кратък преглед в профила на младежа в Инстаграм показва, че и той е идолопоклонник на разюздания начин на живот - наркотици, алкохол, "каки". Почти под всяка снимка на ученика негови приятели коментират погледа му с подмятания "тежко си се направил" или "напудрен ми се виждаш". Той обаче с гордост приема подобни "похвали" и вземайки предвид снимките - явно точно такива реакции и слава търси младежът. Клип към негов музикален проект пък започва с нареждане на линии с бяла субстанция върху кръста на жена или пък момиче... На почти всяка снимка героят е с цигари, включително собственоръчно свити, в уста, а на друг фотос пък се консумират бутилки "Моет". 

Младата дама Александра се е изрусила по повод заветната си 14-годишнина. Снимките с дрога пък вече са изместени от куп провокативни еротични и буквално разсъблечени по бельо фотоси, публикувани в профила й в социалните мрежи. Разбира се до съдържанието има достъп всеки. В сторито ѝ се вижда заведение с наргиле и пепелник. 

Дали някой не трябва да вземе мерки за "стила" на живот на тези подрастващи е риторичен въпрос. 

Ето и поредното геройство със стрелба за забавление в Пловдив в изпълнение на две непълнолетни деца: