Коронавирусът вече влезе и в предаванията за феномени, баене и разваляне на магии. Опасният вирус, който заплашва да предизвика пандемия, вдъхнови врачките у нас. От дни в онлайн предаването „Феномени” тече нов вид услуга, а именно „Бяла магия срещу коронавирус”.

Опасната зараза стана поле за препечелване на врачките, които само срещу едно обаждане могат да предпазят хората. Феномен Радина дори ще гостува в Пловдив, заедно с подбрани колеги, които ще баят освен против черни магии и лош късмет, а и против така нашумелия вирус.

Преди дни в интернет пространството дори се завъртя песен, посветена отново на коронавируса. Лек недостатък на съществуващия вече 6-и ден "Коронавирус кючек" е липсата на текст. Единствено вметки като "Айде, Асан - дай, дай!" се подразбират на фона на ориенталските ритми.

Не закъсня и втората част на кючека, озаглавена „Кючек против коронавирус 2020”.

Макар у нас все още да не са регистрирани случаи на заболели, то спекулацията с опасното заболяване тече с пълна сила. Все още коронавирусът не е използван от телефонните измамници, но вероятно е въпрос на време.