Възрастна дама от пловдивския район „Южен” е посетила 16 пъти администрацията, за да сигнализира за опасната ограда на игрището, което се намира между улиците “Петър Васков” и “Петър Стоев”. След 16 унизителни посещения, тя твърди, че е получила отговор: “Оправяйте се и си го поддържайте!”

„Някое дете ще си извади очите, защото самата ограда на игрището е с телове, от които треперим всички”, разказва жителката на района.

С хората от този квартал се срещна кандидатът за кмет на район „Южен” Илиян Велков.

Той констатира, че неволите на хората от този микрорайон не свършват до тук.

„Хората паркират в калта, газят кучешки екскременти на детската площадка, пейките са изпочупени, пътеката от изкъртени плочки свършва в дърво, а фонтанът, изграден от жител на квартала, не работи. Нямат чешма, шахтите на улиците не поемат водата, защото са над нивото на асфалта и при дъжд се образуват езера, а за капак, знакът, който указва задънена улица, е скрит от дърво и се оказва, че всеки може да си го извади. Сега е времето да спрем да показваме проблемите и 16 пъти да се молим на администрацията, а да започнем да ги решаваме”, обясни кандидатът за кмет на район „Южен” Илиян Велков.

Той призова пловдивчаните от района да го подкрепят, като гласуват с номер 49 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!