Вандалщините на улица "Хвойна" не спират, а пловдивчани продължават да превръщат междублоковото пространство в бунище. За това сигнализира читател на TrafficNews. Както вече съобщихме, всеки ден на една от пейките в района се събират хора, които обаче забравят да почистят след себе си. Това, което остава, след като те се приберат, е боклуци, празни бутилки и опаковки от храна, преливащи кошчета за боклук.

Месеци след първия сигнал, гледката остава същата. Местните власти също не предприемат действия по поддръжката на пространството, смята възмутен пловдивчанин. Гневът на читателя ни е най-вече отправен към хората, които оставят абсолютна кочина след себе си.

Преди време той заяви, че лично е ремонтирал пейките, а сега всеки ден чисти след хората, защото не понася гледката. Както си личи от снимките обаче, "гостите" не са опазили пейките и дори са оставили интересно "послание" на местните жители. 

"Всеки ден е едно и също и вече не се издържа ", пише нашият читател. По думите му, на мястото продължават да се събират всякакви хора - от ученици до 40-годишни. Той е на мнение, че трябва да има санкции, но основният проблем е културата на хората, които превръщат мястото в бунище. 

Ето какво остава след тях:

Боклуци и преливащи кошчета в градинка зад пловдивски блокМестен жител сам ремонтирал пейките, сега чисти отпадъци всеки ден