Запален автомобил, осъмна и блъснат, след като бе изоставен дни наред на улица в Пловдив. За това сигнализира читателка на TrafficNews, която всеки ден преминава по този маршрут и е забелязала, че колата вече седем дни стои на същото място, без да бъде преместена.

Беемвето се намира на ул. „Арчарица” и според читателката ни, возилото пречи на движението, и най-вече на шофьорите, които правят опит да завият надясно от бул. „Мария Луиза” към улицата, на която е паркирана колата точно преди завоя.

Оказва се, че колата преди седмица се е запалила. За щастие, срещу автомобила има офис на куриерска фирма и служителите са забелязали дима. Благодарение на бързата им реакция, колата е загасена и не се е стигнало до по-голям инцидент.

Собственикът на возилото все още не е преместил автомобила си, понеже той е с автоматични скорости и няма как това да се случи без помощта на платформа.

Всеки ден граждани правят опит да се свържат с мъжа, с молба да премахне колата от пътя, за да не пречи, но без успех. Снощи возилото дори е било блъснато от друг автомобил, като десният заден стоп е изкъртен.