Явно правилата за паркиране не важат за служителите на реда! Този коментар, заедно със снимките, изпрати в TrafficNews.bg плодивчанинът Радослав Димов. Той е заснел нарушителя на ул. "Г. Петаков", зад сградата на съда.

Тойотата е заела целия тротоар, който е широк по-малко от метър. Това прави невъзможно преминаването по него. За да не реши обаче някой бдителен служител на Общинска охрана да санкционира нарушителя, собственикът на колата е поставил на предното стъкло пропуска си от МВР, който му дава възможност да паркира на определени улици в града. "Г. Петаков" обаче очевидно не е сред тях. 

"Това са хората, които не само трябва да бдят за спазването на законите, а да дават пример на останалите. Вместо това те се държат така, все едно са над закона и са недосегаеми" коментира пловдивчанина. 

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg

TrafficNews.bg