Баскетболният треньор Тити Папазов, считан за шоумен №1 в родния спорт, беше хванат в нарушение. Колата му се оказа паркирана на велоалеята на столичната улица "Г. С. Раковски". Това стана ясно от видео, разпространено в социалните мрежи от възмутен велосипедист. 

Паркираната кола затруднява движението и запушва участък от велоалеята. Затова колоездачът спира срещу автомобила и се обръща към шофьора с думите "Здравейте, на велоалея сте спрели". Папазов изглежда не се възмущава особено от това и нагло отвръща в стил мутра от 90-те години: "Бягай, бягай, не се обаждай".

След словесното спречкване велосипедистът си продължава по пътя, но отново се натъква на шофьор в нарушението. Този пък таксиметров автомобил е запушил трасето за хората на колела. 

"Това е отношението, което обикновено получава колоездач на велоалея в София. Малко изненадващо този път в лицето на Тити Папазов, чийто медиен образ е съвсем различен. Можете да видите също и обичайното отношение на таксиметровите шофьори, паркирали в нарушение, както и често срещаната гледка на родител с необезопасено дете върху електрическа тротинетка в насрещното. Това представлява велоалеята на Раковска понастоящем", пише колоездачът.

Видеото се появи във Facebook едва преди час и показва натоварения график в центъра на столицата в сутрешните часове. 

"Ако му беше отвърнал с нещо.. щеше да се разреве и да се премести", коментират шеговито потребители, визирайки навика на Тити да се разплаква неудържимо по всеки по-емоционален повод.

"Ама спри пред него и викни полиция, да го видим смешника. Това, че се е превърнал в плачеща медийна звезда не му дава право да не спазва закона", възмущават се други.

Трети пък споделят, че баскетболният треньор, който сега води "Левски Лукойл" редовно не спазва правилата за движение по пътищата, тъй като са го засичали неведнъж.

По-късно  Папазов потвърди за случилото се и заяви, че се извинява за поведението си: "Аз съм човек, който е отговорен. Спрял съм, за да взема... Нямам оправдание - казвам го едно към едно. Това не оправдава реакцията ми. Не съм се отнесъл ласкаво, но със сигурност не съм го псувал. Момчето е право. Човек, като е виновен, трябва да каже "Сбърках" и "Извинявай". Единственото, което съжалявам е, че не му казах "Прощавайте", обясни баскетболният спец, който на местните избори през 2007 година беше и кандидат за кмет на София.

52-годишният Папазов е сред най-желаните гости за родните шоу предавания, защото е рядко колоритен и готов да се изкаже по всеки един въпрос. Мнозина смятат, че вместо с баскетбол, е трябвало да стане актьор, защото жестовете и щурите му изпълнения забавлява феновете във всеки един мач. 

Сред последните изяви на Тити в ефир беше като гост на предаването от “От дузпа в тъч”, където коментира последните събития, свързани с българския футбол. Той беше попитан какъв човек трябва да поведе родния футбол.

“В човешкия организъм има нещо, което се казва топки. Трябва да имаш воля и топки”, беше краткият отговор на Папазов, който дори се изправи, за да го покаже.