Практиката градинки да се превръщат в паркинги, стана традиция в Пловдив. За поредния шофьор, избрал ресния начин, сигнализира читател на Trafficnews.
 
Възмутеният от видяното гражданин е заснел наглото паркиране пред блока срещу Община Тракия, след което веднага е сигнализирал на телефон 112, но няма никаква идея дали органите на реда са взели мерки. 
 
На снимката се вижда как джипът се е разпрострял на цялата зелена тревна площ, която старателно се поддържа от живущите в блока до градинката и Общината.
 
"Най-лошото в случая е, че почти никой няма респект от органите, въдворяващи ред в града ни. Стана традиция да се спира на пешеходните алеи, а вече и в зелените площи! Много жалко! И след това все държавата ни виновна, че нямам нищо като хората. На пръв поглед е много просто да не спираш по този начин... просто е да не хвърляш боклуците си през прозорците вкъщи или на колата/камиона. Просто е да се съобразяваш със закона. Но органите не респектират! За мен те на практика са абдикирали от задълженията си, като свеждат работата си до кампанийност, горда отразявана от всички медии..." - споделя още нашият читател. 
 
TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция!