Трансмомичето Емили падна с тротинетката докато шофира със 100 км/ч в София. Това стана ясно от клип, публикуван в социалните мрежи. Оказва се, че скандалният образ Емили, която нашумя в последно време именно с опасното си шофиране по магистрали и пътища, е паднала на Околовръстния път в столицата, докато шофира тротинетката си със изключителна висока скорост и то с джапанки.

Когато мъжът, който снима видеото я пита защо цялата е ожулена и е в кал, тя му отговаря, че е паднала.

„Излъгаха ме, казаха че гумите ставали за дъжд и са устойчиви, но явно са ме прецакали”, казва Емили.

„Ти си луд човек – луд! С джапанки караш тротинетката в дъжда. Ето виж отзад имаш кръв, ожулена си”, казва господинът на Емили, която видимо не осъзнава на каква опасност излага както себе си, така и останалите участници в движението.

Само преди няколко седмици се появиха клипове в мрежите, на които се вижда опасното шофиране на трансмомичето. Малко по-късно тя заяви, че въпреки това никога не и се е случвало да пада, смята че не представлява опасност за околните и заяви категорично, че ще продължава да шофира с над 100 км/ч по пътищата и не се чувства виновна.

След провинението й, тя беше глобена от Пътна полиция. Глобата на Емили за нарушението на Околовръстния път е 200 лв., като й бе съставен протокол, с който полицията я предупреждава, че при следващо нарушение, актът може да бъде в по-големи размери.  

Според правилата всеки над 16 години може да управлява тротинетка, но с максимална скорост не по-висока от 25 километра в час. А пътищата, по които може да го прави, са тези с максимална скорост до 50 километра в час.