Автомобили ежедневно спират в нарушение на ул. “Свищов”, сигнализира читател на TrafficNews. Това би следвало да е улица, но с течение на времето е силно стеснена и се е превърнала в предблоково пространство. Тя е прекъсната и от сграда , а заради спрелите коли  преминаването става още по-трудно.

Живущи коментират, че неправилното спиране в района е ежедневие. Те многократно са настоявали за това ремонт на пътя, но заради спорни точки и навлязли сгради в регулацията, това се оказва невъзможно.

"Заради неправилно спрели автомобили често сме блокирани и не можем да използваме гаражите си. Ако линейка трябва да дойде, достъпът е силно затруднен", посочи обитател на блока.

В близост на бул. "Марица" има обособена "синя зона", но очевидно хитреците предпочитат да избират места, на които да не заплащат паркинг такси.

Живеещите в района са взели нужните мерки. Те алармират органите на реда и резултатът е акция, на която служители от общинска  полицията са написали глоби на колите, които са паркирали там. В случая за препречване на преминаването. Но нарушенията продължават!