Само преди 5 дни се случи бруталната катастрофа бул. „Черни връх”. Георги Семерджиев уби две момичета на пътя, и стана ясно, че човек от МВР е бил зад гърба му. Рецидивистът е бил снабден с полицейски атрибути- палка и сигнална лампа. Въпреки незаконните деяния, които е извършвал, винаги се е разминавал от арест.

Оказва се, че той не е единственият „недосегаем” на пътя. Скандалният син на панагюрския кмет- Иван Белишки, също притежава незаконно полицейски атрибути. Той е поставил сигналната лампа в мощния си ягуар и обикаля пътищата без проблем. За това незаконно деяние сигнализираха ядосани съграждани до медията ни. Те споделят, че преди година въпросният е предизвикал катастрофа, като е бил в нетрезво състояние. Тогава едва не затрива четирима души, но това не го възпира. Според хората, историите с Белишки наподобяват тези на Семрджиев- лампи, радиостанции и хора в полицията, редовно нарушава правилника без наказание.

До кога?

Докато законът не вземе мерки за джигитите на пътя трагедиите ще стават тенденция, а наказани за това няма да има.

Припомняме , че само преди месец имаше протест срещу панагюреца Белишки, заради неговите издевателства  към свои съграждани. В този протест кметът на Панагюрище не се включи, тъй като по той е баща на младия мъж. След като Иван Белишки бе задържан под стража за нанасяне на лека телесна повреда на полицай, баща му определи ареста на сина си като политическа провокация и обвини полицията в насилие, тъй като по време на задържането Белишки е бил съборен на земята.