Пловдивчани непрекъснато изненадват с шофьорските си умения. За поредния водач, демонстриращ нагло паркиране в центъра сигнализира читател на медията ни. Случката се разиграва системно на ул. „Радецки” 17, където шофьор оставя автомобила си по средата на кръстовище.

Съдейки по броят на актовете, залепени на стъклото на автомобила става ясно, че той явно има практика да паркира доста често в нарушение. С това, че е спрял в средата на кръстовище, водачът затруднява преминаването на останалите участници в движението.

„Явно глобите не са проблем за въпросния водач. Вече има три залепени на стъклото, но той е безотказен, продължава да паркира на едно и също място, нарушавайки закона за движение по пътищата”, коментира читателят ни.

Често паркирането в район „Централен” се оказва истински кошмар за живущите там. Те твърдят, че понякога се случва да търсят място за паркиране в продължение на 30-40 минути, а свободни гаражи за наемане почти няма. Голяма част от улиците в района са синя зона, а хората плащащи абонамент дори не могат да паркират и в близост до жилищата си, но това по никакъв начин не оправдава подобни безумия.