Какво ли не прави човек, за да отърве кожата? Способни сме да измислим най-опашатата лъжа или най-безочливо да измамим. Някои хора стигат до там, че дори да симулират болест.

Такъв пример ще представим днес. Става дума за известния пласьор Осман Ракипов от Столипиново, хванат с близо половин килограм хероин след сделка край Пловдив. Това далеч не е единственото провинение на Ракипов. Той и друг път се е сблъсквал с тежестта на закона и е лежал в затвора.

На топло е била и жена му, а и до днес и синът му. Осман е добре познат в Столипиново. Името му се свързва предимно с разпространението на дрога.

Преди дни той отново бе изправен пред съда заради трафика на голямото количество хероин. В залата Ракипов едва пристигна на подсъдимата скамейка. Пред залата мъжът изглеждаше опечален и едва преживяващ ситуацията. Осмен престъпваше подпрян от жена си, в едната си ръка с бастун. По думите на защитника му той е прекарал инсулт преди няколко месеца. Освен проблеми с опорно двигателната система, той е със засегнат говор. Дори при снемане на самоличността му, той не можеше да си каже името.

Известният пласьор от Столипиново - Ракипов, хванат с половин килограм хероин, иска сделка с прокурораОбвинението бе върнато на прокуратурата заради грешки

 

Именно заради заболяването си той е с мярка за неотклонени „домашен арест”. Още преди няколко месеца той бе освободен на база експертиза, сочеща , че е с влошено здравословно състояние след прекаран инсулт. Посочено е, че за него трябва да се грижат, тъй като са засегнати крайниците му и говора.

Учудващо обаче, само месец преди делото си, Ракипов е демонстрирал завидни здравословни показатели. И докато официално се води под „домашен арест”, нарко баронът хвърля банкноти по младоженци и върти кръшни танци в сватбения дом в Столипиново.

Наши читатели сигнализираха, че не веднъж са виждали Ракипов по улиците на етническия квартал. Освен това е бил засечен на празненство на 18 декември – сватба. Информацията на нашите източници се потвърждава от видео запис, официално качен в платформата You Tube.

На кадрите Освем Ракипов ясно се вижда на дансинга, без патерици и без нужда от помощ. Той демонстрира завидни танцови умения, както и финансово положение. Златните пръстени по ръцете му, които в съдебна зала липсваха, ярко блестяха в сватбената зала. Освен това банкноти от дебела пачка пари се изсипваха върху младоженците и оркестъра.

Опечалената и болнава физиономия липсваше, а на лицето на Ракипов грееше 24 каратова усмивка. Интересно, че явно сам месец е бил нужен на Осман да загуби и говора си, тъй като на въпросната сватба е разговарял с гостите.

Ракипов е дори с якето, с което бе и на делото на 14 януари. 

Всички тези кадри са заснети от професионален оператор. Медията ни подозира, че веднага след материала ни, въпросното видео ще бъде свалено от социалните мрежи. Въпреки това сме направили снимки на кадрите.

Ракипов и действията му ясно се виждат след 1:40:00 минута. До него танцува и жена му – добре сложена дама, със злато за хиляди левове и кожено палто.

Самото видео е качено преди 3 седмици в You Tube, а кадрите са заснети през декември 2021 година.

По време на делото на 14.01.2022 година

Известен дилър, участвал в кръвопролитията в Столипиново, е спипан с половин килограм хероин