Шоколадова "скаличка" оправда името си, след като човекът, който я хапнал за десерт, останал с един зъб по-малко. Антон Енчев си купил пакет със "скалички" от хранителния магазин в село Неделево и извадил една да я хапне. След втората хапка усетил как нещо изхрущява в устата му и след секунда изплюл остатъците от един от зъбите си заедно с парче желязо. 

"Това е недопустимо. Как е възможно подобно нещо?! Ами ако беше попаднало в устата на дете?" възмущава се Петър Несторов. 

Той веднага се свързал с фирма  "Надежда" от Раковски, тъй като тяхното име е посочено на етикета като производител. "От там ми обясниха, че вината не е тяхна и прехвърлиха отговорността на фирмата - снабдител. Но пакетчето със сладки беше запечатано. Ние го отворихме" категоричен е Несторов. От сладкарската работилница предложили да го компенсират със същия продукт, но пострадалият отказал.

"В понеделник ще се обърнем към Комисията за защита на потребителите. Трябва да направят проверка. Аз също ядох от десерта и не знам какво съм погълнал" възмущава се Несторов.

Свидетел на сцената станал собственика на магазина, от където са купени сладкишите, който видял че младежите отварят пакета в магазина.

Собственичката на фирма "Надежда" Надя Чонкова е категорична, че е станала жертва на схема за изнудване. 

 Каква е нейната версия по случая четете ТУК!

 

TNS.bg