Пореден нарушител на пътя си навлече гнева на десетки шофьори в Пловдив, сигнализира читател на TrafficNews.

От получените снимки се вижда, че водач е спрял в дясната лента, малко преди кръстовището на бул. "Руски" с бул. "6-ти Септември", точно след ПГ "Асен Златаров”.

Според нашия читател, возилото неведнъж е било забелязано да спира на аварийни светлини в този участък за некратък период от време, точно след знака за забранено паркиране.

Шофьорът предизвиква истинска блокада от коли, имащи желанието да завият надясно и движението става изключително трудно, като задръстванията са големи.

„Това се случва на няколко пъти около 17:00 часа в час пик, когато опашките на това кръстовище се вият чак до моста на Адата. По този начин колите не могат да се престроят надясно и пропускат зелената вълна на дясна стрелка.”,
пише възмутеният ни читател.

Той споделя, че при отправяне на молба към водача с призив да не паркира повече там, шофьорът се държал агресивно и не правил нищо по въпроса.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg