Пловдивчанка се оплака пред нашата медия за грубо отношение и поредица от заплахи към нея от страна на арогантен шофьор. 

Случката, в която тя попаднала, е станала около 11:30 часа във вчерашния ден, на тясна уличка около Събота пазара в Пловдив. 

Ето какво раказа пред Trafficnews жената, която е възмутена от поведението на въпросния господин, който въпреки факта, че нарушава закона, се направил на "голям мъж" и не пропуснал на два пъти да отправи люти закани към нея. 

"Шофирах зад водача на другия автомобил, а улицата, в която се намирахме беше еднопосочна, с автомобили паркирани по цялата й дължина. Нямаше абсолютно никакво място за каквито и да било маневри, при което въпросният водач изведнъж реши да спре колата си, като по никакъв начин не сигнализира за действията, които мисли да предприеме - не даде нито мигач, нито авариен сигнал. Секунди и голям късмет ме деляха от катастрофа с него, но успях да реагирам по най-бързия начин. Разбира се, зад мен се образува колона от автомобили, а движението буквално се задръсти! Внимателно опитах да го заобиколя, тъй като мястото беше наистина тясно, след което свалих прозореца на автомобила си и най-учтиво го попитах "Не можехте ли поне едни аварийни да пуснете?". Добрият тон от моя страна обаче не беше същия от отсрещната..." - разказва нашата читателка. 

С груб език и висок тон я посрещнал водачът на паркиралия в нарушение автомобил. "Най-добре карай, за да не стане зле за теб" - били думите на мъжът, на видима възраст около 30-35 години, който бил в компанията на друг мъж, който не взел отношение.  

Пловдивчанката, пък била заедно със своя приятел, с когото след като видяли, че няма да срещнат разбирателство от отсрещната страна, решили да не спорят безмислено и да си тръгнат. 

Няколко метра по-надолу по улицата, нашата читателка намерила място, където да паркира, а половинката й се отбил до близката аптека. 

Невъзпитаният шофьор от другия автомобил, обаче това и чакал - жената да остане сама. Той я проследил, спрял до нея и за втори път продължил със заплахите, които изрекъл крещейки. "Следващият път няма да ти се размине само с това да знаеш!" - били част от думите му. 

"Беше брутално агресивен, по едно време си помислих, че ще слезе от колата си и ще ми направи нещо. Адски се стреснах! Не мога да повярвам как може мъж да се държи по този начин с жена, още по-малко, когато самият той е в нарушение на закона по пътищата. Цялата ситуация беше изключително грозна, а пътника до него просто стоеше, гледаше и мълчеше. Най-лесно е да се направиш на "голям мъж" пред жена и същевременно е толкова ниско падение..." - обяснява възмутено потърпевшата пловдивчанка. 

Тя е категорична, че няма да остави нещата така и още днес ще се оплаче в полицията и ще подаде жалба към агресора на пътя, бълвал заплахи срещу нея.