Шофьор превзе място за инвалиди, друг пък блокира кофи за смет

Наглото паркиране в града под тепетата продължава с пълна сила

Пловдив
30.09.2020 07:00 1925 1
Шофьор превзе място за инвалиди, друг пък блокира кофи за смет

Поредна порция от нарушения по пътища и паркинги в Пловдив породи негодувание у минувачите. 

Читател на Traffic News изрази огромното си възмущение от шофьор, който паркирал на място за инвалиди, без да има това право. Това се случило на паркинга на "Билдо" в ж.к. Тракия.

Водачът на лек автомобил "Ситроен Берлинго" паркирал на обозначеното място така както на него му е удобно. При направена забелжка от страна на нашия читател шофьорът се държал изключиелно нагло и отказал да премести автомобила си. Не става ясно дали шофьорът е бил глобен за безразсъдната си проява.

Вторият случай е на наглец, който съвсем спокойно е блокирал кофите за смет на ул. "Хъшовска" в Пловдив. Лъскавият "Мерцедес" е засичан на това място всяка сутрин. Наш читател с право изрази нетолерантност към неадекватното шофьорско изпълнение. След подобни прояви не трябва да оставаме очудени защо боклукът не е изхвърлен.

Тези две уникални паркирания показват, че правила и забрани за пловдивските нагли шофьори не съществуват.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл:redaktor@trafficnews.bg.

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
1 Коментара
Сортирай по
коментар

Глупави фотографи. 09:06, 30.09.2020

Голяма работа. Света ли свърши?

Oтговора2
коментар

Глупакът си ти обаче

И когато дойде инвалид и не може да паркира му кажи да отиде някъде другаде да спре - не е краят на света. И когато дойдат да събират боклука и не могат, кошовете се препълнят и започне да вони в района кажи на живущите, че не е краят на света.

коментар

Гражданин

Светът не е свръшил, но с такива индивиди скоро тая държава няма да се оправи. Има правила, хубави или лоши, и ако се спазват, ще бъде една идея по-добре. Уж сме "гражданско общество", трябва да се контролираме взаимно. За съжаление е масово поведение, нарушителите да са агресивни към този, който им прави забележка. Пък бил и той полицай или друг служител на реда. Тези двамата от снимките са само капка в морето, за съжаление.

Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина