Водач на БМВ заряза автомобила си в средата на улица в Кършияка. За това сигнализираха читатели на TrafficNews, които са попаднали на нелепото паркиране. Колата е забелязана на ул. „Неофит Рилски”, която според минувачите е сравнително тясна и смятат, че решението на водача да зареже автомобила си там е абсурдно.

„Проблемът с паркирането в района наистина е доста сериозен. Всяка вечер обикаляме по половин час улиците, за да намерим свободно място. Това обаче не означава, че трябва да зарязваме автомобилите си където си поискаме, но явно някои хора прибягват и до това решение”, коментират читателите ни.

Собственикът на возилото е предизвикал сериозно затруднение в преминаването на останалите коли през улицата, като автомобилите са минавали на косъм през пространството, което джипът е оставил, а за по-големи автомобили това в било невъзможно.

„В района могат да се срещнат много изобретателни шофьори, които паркират по тротоари, градинки, площади и на всякакви места, които не са предназначени за това”, добавят жителите на квартала, като коментират, че липсата на паркоместа, наистина кара шофьорите да прибягват до неразумни решения.