Поредна доза „менте инвалиди”, бяха уловени от обектива на наш читател. В рамките на два дни, две от инвалидните места пред жилищна сграда, се използват не по предназначение. Става дума за най-желаното инвалидно място в Пловдив - на булевард „Васил Априлов” 96.

Многократно TrafficNews  сме ви показвали, как маркираното паркомясто за трудноподвижни хора е заето от коли без стикери. За последните два дни, наш читател е уловил шестима водачи, чиито автомобили не са със стикери, даващи право да паркират там.

На пространстството, отредено за инвалиди срещу Второ районно управление, редовно спират шофьори на леки автомобили и дори бусове. Повечето са от града под тепетата, има и такива от други областни градове.

„Чак от Хасково дойде, за да паркираш тук. Това е дискриминация спрямо инвалидите”, пише читателят ни. Той е възмутен не само от постъпките на тези „индивиди”, а и от факта, че това се случва под носа на полицията. Мъжът многократно е сигнализирал за проблема, но резултатът – още повече нахалници.