Пловдивчанин преспа в ареста и бе осъден на 200 лева глоба след пиянска изцепка в Кючука. Той бе арестуван след похотливи действия спрямо жена и малкото и дете. Случката е станала посред бял ден, в 13:30 часа.

Пловдивчанка излизала от дома си заедно с малкото си дете. Още от входа на жилищната сграда, тя забелязала непознат мъж, който я гледал, облизвал се и се докосвал по интимните части.  Притеснена от действията на непознатия, дамата се отправила към колата си. В същото време мъжът я последвал, като продължавал да се обарва.

Пловдивчанката побързала да влезе в автомобила си, като се заключила вътре. Мъжът се приближил до лявата врата, свалил панталоните си и размахал мъжкото си достойнство. За капак дори го опрял до стъклото. От страх жената запалила колата и потеглила. Междувременно се обадила на съпруга си, за да му разкаже какво се случва.  Последния веднага слязъл пред блока, където заварил похотливия мъж да вдига панталоните си. Веднага била повикана полиция.

Униформените заварили перверзника пред жилищната сграда, неадекватен. Те го отвели в Първо районно, където установили, че е мъртво пиян. Дрегерът отчел 2,8 промила.

Съставен бил акт за дребно хулиганство и мъжът преспал в ареста. Ден по-късно пловдивчанинът се изправил пред Районен съд. Магистратите го наказаха за неприличните му действия с административен акт в размер на 200 лева.