Нощен бар в Ямбол е поредното заведение, заобикалящо наредбите на министъра на здравеопазването. Лайв клуб "Концерто" организира "ранно парти" тази вечер, със специален гост Десита. От страницата на заведението става ясно, че работното време е обновено, макар да не става ясно кога отваря клубът, а организаторите на купона обещават спазване на всички противоепидемични мерки. 

Една от мерките обаче гласи, че се забранява посещенията в подобен тип заведения. Припомняме, че съгласно заповед на министъра на здравеопазването, се преустановяват посещенията в дискотеки и нощни барове. Право да работят имат кафенета, ресторанти и питейни заведения, но само до 23:30 часа. 

Наш репортер се свърза с организаторите на партито под предлог, че иска да направи резервация. От разговора ни стана ясно, че заведението ще отвори врати в 21:00 часа тази вечер. Служителят, който отговори на обаждането ни, увери, че партито е планирано "до 23:30 часа, както си е по закон, или най-късно до полунощ". 

Това не е първото заведение, което заобикаля забраните, наложени от министерството. Припомняме, че само преди седмица в мрежата се появиха видеа от бургаския бар "Харем", където се вихреше бурен купон в разрез с всякакви противоепидемични мерки. 

По-рано пиано бар "Синатра" под тепетата обяви "дневни" купони. Популярен пловдивски стриптийз клуб пък отвори врати в 16:00 часа за еротични следобедни партита. След проверки обаче работата на заведенията бе преустановена.