Отново агресия сред ученици. Тийнейджъри си разчистват сметките с побоища и грозни заплахи, които заснемат с телефоните си и публикуват в интернет. Поредното клипче с насилие се разпространява в Тик Ток в последните часове от igor_peychev.

То е изключително брутално, а авторите му - неграмотни. От него става ясно, че за отмъщение момче е пребито няколко пъти. Нанесени са му “тешки нокалти” (както описват „геройството си” учениците). 

Оказва се обаче, че насилието е провокирано от насилие. Въпросното момче, „жертва” в клипчето, заедно със 7-8 приятели е пребило друг младеж. Действията им са били унизителни. Те са заснели не само как насилват момчето, но и как то се моли да го оставят.

Видеото предизвиква възмущение в мрежата и десетки организират отмъщение. Те се събират и окупират блока, в който живее, за да го линчуват. Започват да блъскат по входната врата, но той не е вкъщи.

 „Нали много можеш да се бие? Излизай!”, „Що не отваряш, бе, сладур”, питат младежите. И се заканват: „Братленце, цял живот ще съжаляваш!”.

Клипчето вече има стотици гледания и коментари в интернет.