Пореден купон се вихри тази вечер напук на всички противоепидемични мерки у нас. Той е в чест на рождения ден на бизнесмена Любослав Славейков от Козлодуй. А рожденика очевидно не се притеснява от санкции, тъй като предава на живо във Фейсбук. Със снимки и клипчета от партито са пълни и профилите на част от гостите.

Подобно на скандалния рожден ден в пловдивския ресторант „Рибарника” миналата седмица, и тази вечер празненството е с много гости, жива музика и оркестър. Въпреки че изпълнителят далеч не е толкова популярен като Милко Калайджиев, настроението е на макс.

Рожденикът, който се занимава с продажба на автомобили, вдига наздравица след наздравица.

Гостите се веселят, пеят и се прегръщат. Около масите се въртят кючеци. Не се спазва никаква дистанция. На кадрите се виждат и деца.

„Аман от безотговорници! Какви са тези банкети по време на пандемия”, възмущава се читател на TrafficNews, който ни сигнализира за партито.

Напук на мерките! Луд купон с Милко Калайджиев и 50 души в РибарникаПолицията реагира светкавично, на място са

Гъзар бъди, в Малката Марица празнувай ти! Още един купон в пловдивско заведение ВИДЕОПолицията проверява и ресторант "Малката Марица"

Още един незаконен купон в Пловдив! Полицията влезе в денс клубСлед „Рибарника" и „Малката Марица" и клуб „Делайт" бе хванат в нарушение