Пловдивчанка почти влезе с джипа си в хипермаркет в града. При достатъчно свободни места на паркинга пред магазин „Лидл”, една руса госпожа паркира точно на изхода на магазина, на необозначено за това място, сигнализира читателка на TrafficNews и изпрати снимки.

На кадрите се вижда, че мерцедесът с пловдивска регистрация е спрян точно до входа на магазина. Колата е извън обозначените паркоместа и пречи на преминаването на клиентите.

„Днес станах свидетел на „перфектно паркиране”. Да допълня, че имаше достатъчно свободни места”, коментира възмутена читателката ни.

Свидетели на случилото се чудят толкова ли е трудно да изминеш 20 крачки пеша, а трябва да паркираш точно пред вратите на магазина.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видеа за нередностите в града, както и на тези, които разказват истории за добри и лоши прояви, които ни заобикалят. 

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било събития, нарушения, добрини или интересни случки – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg, пишете ни във фейсбук страницата ни или се обадете на телефон 070010248.