„Всеки ден се ядосваме на задръстванията в Пловдив и плюем държавата, но дали тя и "умните"светофари са ни виновни или някой индивиди, които по акъл се приближават повече до неандерталци отколкото до хомосапиенс”, с тези думи се обърна към нас пловдивчанин, който е попаднал в абсурдна ситуация.

Мирослав е бил възпрепятстван, макар и на зелен светофар, да се включи в движението на булевард „Васил Априлов”, от улица „Данаил Николаев”. Причината се оказва, че всеки бърза и се муши, за да не изтърве зеления светофар. Затова в час пик превозните средства остават в средата на кръстовищата и ги блокират. Така и Николай е станал поредната „жертва” на трафика и безумното шофиране от някои съграждани. Пътят му е бил препречен от автобус и кола, разнасяща храна. 

„Някой тарикат прави тапа и после другите му духаме супата. Това се случва НОН СТОП и не е изключение. Нито една кола от улица „Данаил Николаев” не можа да завие нито наляво, нито на дясно”, възмущава се читателят ни.

Николай е категоричен, че за подобни своеволия, нахалните водачи трябва да понесат санкция. Той дори апелира хората да подават сигнали до органите на реда, да бъдат глобявани водачите, за да не се стига до подобни абсурдни ситуации.

"Ако органите решат да глобят шофьора на рейса и на колата, съм готов да отида до районното да се подпиша като свидетел”, категоричен е пловдивчанинът.