Тротоарът на пешеходната пътека на едно от най- натоварените и опасни кръстовища в града -  това на бул. "Победа" с ул. "Полк. Сава Муткуров" вече пети ден е затрупан с огромна купчина сняг. Достъпът на пешеходци до пътеката е невъзможен, освен ако не минат по платното. Камарите сняг ограничават и видимостта на водачите. 

Ето какво ни написа нашата редовна читателка Веселина Джингарова, която живее в района: 

Тъй като събирате снимков материал за 'добре почистените' тротоари, предполагам сте получили безброй снимки от квартални заледени улички, каквато е и нашата. Ето как изглежда пешеходната пътека на едно от най-опасните кръстовища в града, а именно на бул. "Победа" с ул. "Полк. Сава Муткуров" Почти няма ден, в който тук да няма катастрофа, а сега е още по - опасно - и то не само за шофьори , но и за пешеходци.

Снимката е направена днес. Нека се сетим кога падна снега и чистиха основните булеварди и пътеки.

Тъй като от ОП "Чистота" вчера съобщиха, че 90 % от основните улици и тротоари са почистени от снега, можем да предположим, че този тротоар е от останалите 10 % и вероятно в някой от следващите дни ще бъде проходим. 

TNS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите.

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .

Още новини четете ТУК

TNS.bg