След скандалния случай на 13 годишно момче от Кубрат, което биеше беззащитно момиче, докато негов приятел го снима, ставаме свидетели на нова изключително неприятна ситуация на агресия между деца, този път в Стара Загора.

В бруталното видео се вижда как няколко момичета са заобградили своя съученичка и искат да ѝ вземат телефона по някаква причина. Според сигнала това са ученички от старозагорската професионална гимназия НПГВМ "Иван П. Павлов", а грозната сцена се e случила по време на междучасие миналата седмица, предава gospodari.com.

Твърди се, че вероятната причина за скандала е момче. Две десетокласнички (според сигнала), едната от които е и с цигара в ръка, искат от своя съученичка да извади телефона си и да им го даде. След като тя отказва, момичето с цигарата, тръгва към нея, с намерение да ѝ го вземе, а тормозената отстъпва и първа посяга да я удари. Тогава първата се нахвърля върху ѝ и с изключителна агресивност започва да я бие с юмруци, събаря я на земята, и многократно брутално я рита.

Другото момиче се опитва да я спре, докато тя налага безпощадно падналата на земята беззащитна девойка, но в същото време се смее, а останалата част от групичката снима без да се намесва и просто констатира: "Сбиха се!" В цялата ситуация присъства и момче, което обаче също не се намесва да ги разтърве, а с безучастен глас отбелязва: "Уби я от бой!", докато пред очите му десетокласничката продължава да налага с юмруци и шутове момичето.

Най-накрая друга ученичка от компанията отива да ги разтърве, след като побеснялата девойка не спира да рита падналата на земята потърпевша. Двете с другата ѝ приятелка я издърпват настрани, но агресивното момиче така се е възпламенило, че се изскубва от тях на няколко пъти и се връща, за да продължи да рита с крака тялото на момичето, което лежи на земята и плаче.

Вижте видеото тук.