Километрично задръстване се образува на пътя Асеновград – Пловдив в участъка от Крумово до началото на града. И двете ленти за движение са задръстени от автомобили до разклона с околовръстното шосе. Екип на Пътна полиция регулираше движението, а причина за задръстването се оказа реорганизация на трафика. Служители на пътното управление преместваха знаците за ремонт и разширяваха лентата за движение.

Затруднено е и движението около кръговото на разклона на Долни Воден, където по-рано през деня стана катастрофа. Там два автомобила се удариха почти челно и според пътуващи по пътя причина за инцидента е смяната на правилата за движение в участъка в късния следобед

Към 15 часа като пътувах към Асеновград на кръговото за Долни Воден при влизане трябваше да се завие наляво, защото другата половина бе в ремонт. На връщане обаче кръговото функционираше нормално. Най-вероятно някой е карал по инерция без да види знаците и затова се е стигнало до инцидента, предположи читател на TrafficNews.bg.

В последните няколко седмици заради затварянето и отварянето на едното и другото платно и ремонтите на пътя се налагаше честа реорганизация на движението. Вместо да улесни обаче, в повечето случаи тя объркваше шофьорите. Припомняме, че в началото при изграждането на кръговите кръстовища станаха няколко инцидента - липсваха ясни табели, които указват посоката на движение и в тъмното повечето шофьори се озоваваха извън пътя.

Две коли се помляха на кръговото преди АсеновградШофьорите се оплакват от пълна бъркотия с маркировката