Неадекватното поведение по българските пътища от страна на водачите и днес не пропусна да маркира поредния случай. За това сигнализира читател на TrafficNews, който е успял да заснеме грубото погазване на правилата за движение по пътищата.

Сцената се разиграва на прелез на теснолинейката по пътя за Велинград, около 13:20 часа днес. Шофьорът изпреварва цяла колона автомобили, чакащи зад пуснатата бариера, при това - при наличие на непрекъсната пътна маркировка. Реакциите на останалите участници в движението не закъсняват. 

Вижте сами:

"Този наглец днес изпревари цялата колона от спрели коли на прелеза на теснолинейката, по пътя за Велинград. И с цялата си наглост започна да се опитва да вдига бариерата с ръце. Държанието му беше супер неадекватно. Целият пребледнял, с посинели устни... и си мрънкаше под носа. Дано не е направил някакви бели по пътя днес", пише в коментара на публикацията си потребител във Фейсбук.

До каква степен въпросният водач е преценил рисковете, които поема с поведението си, само може да гадаем. Но примерът, който дава категорично не трябва да се приема като разумен и толерантен спрямо останалите участници в движението.