Водач на лъскаво БМВ пренебрегна изцяло правилата за движение и извърши няколко нарушения в Кършияка. За това сигнализираха читатели на TrafficNews, които са станали свидетели на нарушението на мъжа.

Шофьорът е идвал от кръстовището на бул. „Васил Левски” и бул. „Дунав”. Продължил е да се движи в западното платно на бул. „Васил Левски”, влязъл е в насрещното движение, където са се движили други автомобили и се е качил на тротоара сред хората, където е и паркирал.

Собственикът е спрял скъпото си возило точно пред входа на един от търговските обекти, в който е прекарал доста време, твърдят читателите ни.

Освен, че водачът на БМВ-то е извършил няколко нарушения, чрез които е можел да предизвика ПТП, той сериозно е затруднил и преминаването на пешеходците по тротоара, особено на жените, които се движат с децата си с колички. 

Мъжът дори не е сметнал за нужно да включи аварийните светлини на колата, което нямаше да оправдае постъпката му, но поне щеше да покаже, че осъзнава, че мястото му не е там. 

Подобни своеволия в града под тепетата не са новост, а се превръщат в тенденция, коментират читатели, които твърдят, че ежедневно се натъкват на нарушители в района.

Снимки: