Пловдивчанин, който според очевидци е бил много пиян, едва не се е забил в хранителен магазин на ул. "Братя Миладинови", а след това е качил детето си на предната седалка и потеглил в неизвестна посока. Свидетели на случката са станали няколко провдивчани, един от които е направил и клип. 

Запомнете го този “хубавец” , който едва не се заби в хранителен магазин на ул. “Братя Миладинови” в Пловдив - ПИЯН. Добре че се удари в колчето , иначе се блъскаше в деца седящи на тротоара. Няколко опита имаше да бъде свален от колата - неуспешни. Последваха телефонни обаждания към 112 (обещаха, че ще изпратят патрул). Зави по ул. "Алеко Константинов", където паркира колата и тук не знам , дали тогава се беше качило от училището, но на предната седалка имаше ДЕТЕ! Последваха нови обаждания към 112 (отново казаха, че ще изпратят патрул), хора се опитаха да говорят с него и да го свалят от колата - отново без успех. Удари се два пъти леко назад в сградата срещу училище “Алеко Константинов” и тръгна… с детето. Мина на червено на светофара на бул. "Руски" - преди моста на Герждика като зави в ляво. Останахме още няколко минути , но патрул така и не дойде. Детето изглеждаше супер стресирано. Надявам се да са се прибрали живи и здрави , както тоя с детето , така и хората, които е срещнал по пътя си! Този човек трябва да си понесе последствията, гласи поста на Кристина Г. във фейсбук. 

Репортер на TrafficNwes се свърза с нея. Тя потвърди написаното и добави, че очевидец се е опитал да го извади от колата, предложил му е да паркира автомобила и да извика такси. Водачът обаче категорично отказал. "Не знам дали взе детето от училище или го качи от улицата , след като зави, но детето очевидно беше изплашено" разказа Кристина. Тя заяви, че не знае дали на по-късен етап се е появил полицейски патрул.