Родителите на двете деца, участвали в скандалния клип в Съдебната палата са присъствали на снимките, разкри зам.-председателят на държавната агенция за закрила на детето Теодора Иванова.

"Но ние ще установим дали няма колизия между дадената от родителите на децата и тяхното възпитание. След като получим всички документи, ще се произнесем. МВР издирва децата, за да ги оценим какво въздействие има. Чакаме и СЕМ дали няма нарушение за закона за радио и телевизия", допълни тя пред НоваТВ.
 
Ако липсват декларациите глобата за филмовата продукция е между 1000 и 3000 лева, има и имуществена санкция от 2000 до 5000 лева. Родителите при първо нарушение могат да бъдат глобени от 1000 до 2000 лева, а при повторно - от 2000 до 5000 лева.
 
Припомняме, че клип разпали страстите в съдебната власт само 24 часа, след като се появи в различни групи в социалните мрежи. Във видеото са заснети разголени момичета, които танцуват на фона на емблематични съдебни символи.

Забавлението, което се е разиграло пред очите на Темида, е снимано на 16 февруари. В него активна роля има плеймейтката и модел Жанета Осипова.

Скандален клип: Полуголи жени с оръжия танцуват в Съдебна палатаКой е дал разрешението за снимки