Пътната настилка в някои райони в Кючук Париж е под всякаква критика. Така описва пътищата в квартала, мъж, който от години живее там. Някои от главните булеварди и улици изглеждат покъртително, а зейналите дупки затрудняват движението и нанасят щети на голяма част от автомобилите.

Съвсем наскоро TrafficNews публикува статия относно щетите по автомобили след попадане в някои от най-големите дупки в квартала. Читатели ни информираха, че по пътищата можем да открием дори и още по-големи и дълбоки.

Спукани гуми, потрошени джанти! Кратери трошат автомобили в КючукаАко искаш да избегнеш едната дупка, влизаш в друга! Асфалтът е леш, оплакаха се потърпевши

Решихме да проверим в какво състояние са останалите улици, за които граждани са сигнализирали и твърдят, че са в окаян вид. В някои части по бул. „Александър Стамболийски”, буквално зейват ями.

Един от най-големите кратери на булеварда се намира точно пред затвора. На мястото има шахта, която пропада, а заедно с нея се свлича и пътят, който е напукан и се е образувала огромна дупка. Да преминеш оттам без да натрошиш колата си изглежда истински късмет, коментират преминаващите.

„Не стига, че трябва да преминаваме с повишено внимание оттук, за да не си разбием колите ами и на всичкото отгоре, когато вали дъжд, водата не се оттича и булевардът заприличва на езеро. Някакъв ужас е, всеки минава оттук и не се обръща внимание, а дупката става все по-голяма”, каза мъж, който преминава всеки ден оттам.

Оказа се, че това не е единствената яма, която привлече нашето внимание. По целия булевард можем да видим огромни дупки, които са от 7 до 12 см. На бул. „Никола Вапцаров” положението не е по-добро. Там преди седмици наш читател попадна в дупка, която нанесе големи щети по автомобила му. След наша публикация за случката, само няколко дни след това дупката беше запълнена, заедно с още няколко в близост до нея.

Запълването на дупки в града след наши публикации започна да се превръща в тенденция, ще видим колко време ще отнеме на администрацията да реагира и да оправи дупките, които трошат колите ни.

Дупки на бул. "Александър Стамболийски" 

(5 инча - 12,7 см)

(4 инча- 10,16 см)

Дупки на бул. "Никола Вапцаров" 

Дупки на ул. "Димитър Талев"

(3 инча- 7,62 см)

 

Дупки на ул. "Братя Бъкстон"