"Приятелят ми ще спира както си поиска." Това са думите на дамата в луксозното „Порше”, след като й е отправена забележка за безумното паркиране. Читател на TrafficNews сигнализира за ситуацията, като каза, че въпреки грешното паркиране на двойката, държанието на дамата е било още по безобразно. За нея наглата постъпка е абсолютно нормална. Очевидно „приятелят” й не се съобразява с правилата и явно е решил , че пловдивският център е паркинг.

„Това вече е безобразие !! Потресен съм от реакцията на момичето което беше на пасажерската седалка след като направих коментар за паркирането,” сподели читателят.

Луксозният джип без проблем е позициониран на главната улица по центъра на Пловдив, на метри от областната дирекция на МВР. Дори за бързо, шофьорът няма право да гази по пешеходната алея, като в късния час може да намери много свободни места за паркиране.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg