А сега къде да паркирам? Всеки шофьор си задава този въпрос поне по веднъж на ден, ако използва колата си редовно. Пред блоковете в кварталите, където живеем, явно вече свикнахме да се сблъскваме с този проблем. Спрели са даже да ни правят впечатление и предметите, с които различни хора си „резервират” общинско паркомясто пред различни видове търговски обекти.  Надеждата, че ако платим два лева за синя зона ще има къде да паркираме в централните градски части, вече също се изпари. 

На снимките изпратени от наш читател ставаме свидетели на доста „креативен” начин да си запазиш място за паркиране, при това на синя зона. Това показва, че вече става трудно да си намерим паркомясто и в зоните за платен престой. Снимките са от улица „Бетовен”, която се намира в непосредствена близост до EVN. Хората работещи в района споделиха, че често им се налага да обикалят по три пъти докато успеят да паркират колата си, а за живеещите в района мисията е почти невъзможна преди 18:00 часа.

Не се знае кой е поставил плочките и дали има писмено обяснение на закачените картони между тях, но авторът определено може да бъде поздравен за изобретателността си.