Собственик на голям бял джип предизвика възмущението на минувачи и пловдивчани, които чакаха на спирката до подлеза на ПУ с безпардонното си паркиране. Той се покатерил с автомобила си "Тойота Ланд Крузер" на тротоара и очевидно отишъл да си свърши някаква работа. След това се скарал с водача на служебен автомобил, който бил спрял, за да зарежда близък обект. 

"Поиска да си махна колата, за да можел да си свали джипа, тъй като, видите ли, съм му пречел! Хората, които стояха наблизо и чакаха автобус, бяха шокирани от поведението му. Студенти, които минаваха в същото време, му направиха забележка", разказа очевидецът пред TNS.bg.  

Огромната кола била окупирала целия тротоар. Проверка на TNS.bg установи, че тойотата е собственост на асеновградска фирма за търговия с химически продукти. 

TNS.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нарушителите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .